DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 17-11-2011
VOETBALCLUB GAAT UITVAARTEN VERZORGEN

Voetbalclub SC Cambuur gaat samen met Infinitas Uitvaart&Zorg in Leeuwarden trouwe supporters de mogelijkheid bieden om hun uitvaart vanuit het stadion te laten plaatsvinden.


Behalve de uitvaart biedt de club ook de mogelijkheid om de weg naar de laatste rustplaats te laten plaatsvinden in een speciale Cambuur-uitvaartkist, om rouwbrieven te laten drukken met het Cambuurlogo en om na de rouwplechtigheid samen te komen in het stadion.

'In de loop der jaren hebben wij tal van keren op gepaste wijze afscheid moeten nemen van trouwe supporters,' meldt het bestuur van de Leeuwarder vereniging. 'Vaak gebeurde dat met het houden van een minuut stilte voor aanvang van een thuiswedstrijd. Dat is het minste wat je als Cambuur kan doen. Wij willen daar graag een facet aan toevoegen. Dus samen met Infinitas Uitvaart&Zorg aanbieden de uitvaart in het stadion te laten plaatsvinden. Uit onderzoek bij tal van supportersverenigingen van voetbalclubs is gebleken dat er behoefte is om de clubliefde op deze manier te kunnen uiten bij overlijden.'

Terug naar archief...