DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 08-09-2011
OPEN DAG OP WESTERVELD

Begraafplaats & Crematorium Westerveld te Driehuis houdt op 10 september een Open Dag. Iedereen is tussen 10.30 en 15.30 uur van harte welkom.


Westerveld is tijdens de Open Dag tevens gastheer van de landelijke jurydag voor de International Funeral Awards (IFA). De IFA reikt jaarlijks prijzen uit voor de meest vernieuwende initiatieven binnen de uitvaartbranche. De
combinatie van een Open Dag én een jurydag betekent voor bezoekers een uitstekende kans om zich niet alleen te laten voorlichten over de mogelijkheden van Westerveld, maar ook om kennis te maken met opvallende ontwikkelingen.

Tijdens de Open Dag kunnen bijna alle ruimtes worden bezocht. Er worden uitgebreide rondleidingen georganiseerd waarbij medewerkers uitleg geven en vragen beantwoorden. Ook is de bijzonder ingerichte Monumententuin te bezoeken en wordt gedemonstreerd hoe ‘begraven’ in zijn werk gaat.

Op 10 september wordt ook een groot aantal opvallende initiatieven voor de uitvaartbranche gepresenteerd, niet alleen aan de deskundige jury van de IFA - een onafhankelijke, internationale organisatie van professionals binnen de uitvaartbranche - maar ook aan de bezoekers van de Open Dag. Tijdens de Open Dag worden de deelnemers met de meest bijzondere diensten of producten
genomineerd voor een Funeral Award.

Begraafplaats & Crematorium Westerveld is te vinden aan de Duin en Kruidbergerweg 2-6 te Driehuis. De Open Dag is van 10.30 tot 15.30 uur.

Terug naar archief...