DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 27-07-2011
UITVAART.NL GLOEDNIEUW

De bekende website over alles wat er komt kijken bij een uitvaart, www.uitvaart.nl, is vandaag opnieuw gelanceerd. Naast techniek en vormgeving, is vooral ook de inhoud van de site onder handen genomen. De nieuwe indeling is gebaseerd op maandenlang onderzoek onder consumenten.


Meest in het oogspringend is het nieuwe uiterlijk van de site. Zo heeft het logo een frisse update gehad. De nieuwe site maakt gebruik van rustiger kleuren, heeft een groter lettertype en gebruikt ook veel 'functioneel' wit voor beter leescomfort.

Uitvaart.Com heeft een expert voor de (internet) redactie aangetrokken. Deze heeft alle informatie opnieuw bezien en, op basis van consumentenonderzoek, nieuwe informatiepaden aangelegd. De nieuwe site is niet langer gebaseerd op de logistiek van de uitvaartbranche maar op de verwachtingen van consumenten. Zo kunnen zij sneller en intuďtiever hun weg vinden. Bovendien kunnen bezoekers op iedere pagina laten weten hoe behulpzaam deze was.

Een informatiepagina bestaat naast de basisinformatie uit een linker- en een rechterkolom waar gerelateerde bedrijven, videoreportages, vragen en antwoorden van de aan Uitvaart.nl verbonden deskundigen worden getoond. Bezoekers van de site vinden bij elk relevant onderwerp op dezelfde pagina de bedrijven die hen verder kunnen helpen.

Ook ‘onder de motorkap’ heeft de site veel vernieuwing ondergaan. De nieuwe site is vanaf de grond opnieuw opgebouwd en houdt rekening met de laatste trends en aanwijzigingen voor vindbaarheid in zoekmachines. Zo wordt de site nog makkelijker vindbaar.

www.uitvaart.nl

Terug naar archief...