DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 22-04-2011
FC TWENTE BIEDT UITVAARTPAKKET

FC Twente is samen met de supportersverenigingen en een uitvaartverzorger een unieke samenwerking aangegaan. Mensen kunnen kiezen uit een rode of zwarte FC Twente kist, uiteraard met clublogo, FC Twente rouwkaarten, bidprentjes, gedachteniskaarten, condoleanceregister en een rouwauto met FC Twente vlaggetjes en grafsteen en urn met logo.


FC Twente is de eerste club in Nederland die samenwerkt met de supportersverenigingen én een uitvaartverzorger. Door deze unieke samenwerking is het vanaf heden mogelijk om van een overleden FC Twente supporter op een geheel passende manier afscheid te kunnen nemen. Voor zover bekend is van een dergelijk initiatief alleen bij enkele buitenlandse clubs zoals Barcelona, Liverpool en HSV sprake.

Vredehof Uitvaartverzorging wil de sterke clubliefde die bij sommige supporters duidelijk aanwezig is voort laten gaan in de dood. Uitvaartzorgers komen beroepsmatig bij veel mensen thuis, het was Vredhof opgevallen dat de uitingen van liefde voor FC Twente in het hele huis tot zelfs in de slaapkamers toe zichtbaar zijn. Bij het bespreken van de uitvaart met de nabestaanden, is FC Twente regelmatig één van de gespreksonderwerpen. De familie uit dan vaak de behoefte om aan die liefde voor FC Twente tijdens het afscheid, op wat voor manier dan ook, uiting te geven. Alleen hebben mensen geen idee hoe ze dit kunnen en mogen doen. Dit heeft geresulteerd in deze unieke samenwerking.

Mensen kunnen kiezen uit een rode of zwarte FC Twente kist, uiteraard met clublogo, FC Twente rouwkaarten, bidprentjes, gedachteniskaarten, condoleanceregister en een rouwauto met FC Twente vlaggetjes en grafsteen en urn met logo. Nabestaanden kunnen per familie kiezen voor een gesigneerde bal en een gesigneerd FC Twente shirt. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de spelersbus (indien beschikbaar), erehaag vlaggen, ballonnen en artikelen uit de fanshop.
Op de website van Vredehof zijn de producten te vinden.

Terug naar archief...