DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 28-01-2011
KEURMERK UITVAARTZORG PUBLIEKSVRIENDELIJKER

Het Keurmerk Uitvaartzorg heeft onlangs haar website vernieuwd. Belangrijkste vernieuwing is de meer uitgebreide informatievoorziening aan de consument.Het Keurmerk Uitvaartzorg heeft onlangs haar website www.keurmerkuitvaartzorg.nl vernieuwd.

Naast algemene informatie wordt nu ook een gebruiksvriendelijke zoekmogelijkheid naar gecertificeerde uitvaartondernemers geboden. Op basis van de postcode kan de bezoeker snel en gemakkelijk de met het Keurmerk Uitvaartzorg gecertificeerde uitvaartondernemingen in de gevraagde regio vinden.

Het Keurmerk Uitvaartzorg heeft als hoofddoel het beschermen van de consument als opdrachtgever van een uitvaart. De deelnemers aan het Keurmerk Uitvaartzorg vinden gezamenlijk dat de consument absoluut moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de door hen geboden uitvaartverzorging. Daarvoor zijn kaders en normen opgesteld, waaraan de uitvaartondernemingen moeten voldoen. Alle aangesloten ondernemingen zijn individueel door een onafhankelijke certificatie-instelling getoetst en gecertificeerd omdat zij voldoen aan alle normen.

Het Keurmerk Uitvaartzorg bestaat vier jaar. Inmiddels is een snelle groei doorgemaakt en zijn er 125 uitvaartondernemingen gecertificeerd. Samen verzorgen zij ruim 80% van alle uitvaarten in Nederland, met een ruime landelijke dekking. Het Keurmerk Uitvaartzorg is een erkend keurmerk met vermelding op ConsuWijzer.nl.

Met de nieuwe website wil de de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) de bekendheid van het Keurmerk en daarmee het vertrouwen van de consument in de uitvaartbranche vergroten.

Terug naar archief...