DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 05-01-2011
INTERACTIEVE MUZIEKSITE

DELA heeft onlangs een interactieve muzieksite gelanceerd waarop uit ruim 1,3 miljoen nummers gekozen kan worden. Ook staat daar de Uitvaart Top 50, op nummer 1 staat Andrea Bocelli met 'Time to say goodbye'.


Op de site kan geluisterd worden naar muziek, nummers worden gedownload en een eigen CD samengesteld uit 1,3 miljoen nummers. De Uitvaart Top 50 is een interactief en actueel overzicht van de populairste uitvaartmuziek van nu. Bezoekers kunnen op de website stemmen op hun drie favoriete nummers uit de Uitvaart Top 50. Staat het favoriete nummer niet op de lijst, dan kan men zelf een nummer voordragen.

Martin Kersbergen van DELA: "Met muziek kan zoveel meer gezegd worden dan met woorden. Zeker op emotionele momenten zoals bijvoorbeeld de feestdagen. Muziek spreekt de taal van het hart, verbindt mensen en generaties. Het maakt herinneringen levend en hoort bij het leven. Dat is precies wat DELA zo belangrijk vindt. Daarom hebben wij al jaren een eigen Uitvaart Top 50, helpen wij mensen te kiezen uit de mooiste muziek. Sinds vandaag helpen wij mensen nog meer om zich volledig met de mooiste muziek te kunnen omringen. De keuze uit 1,3 miljoen songs, het samenstellen van een eigen CD, stemmen op de mooiste nummers. Het is allemaal mogelijk."

Kijk op http://muziek.dela.nl.

Uitvaart Top 5 (uit: Uitvaart Top 50 d.d. 29 december 2010):

1 Andrea Bocelli, 'Time to say goodbye'
2 Marco Borsato, 'Het Water'
3 Paul de Leeuw, 'De Steen'
4 Robbie Williams, 'Angels'
5 Marco Borsato, 'Afscheid Nemen Bestaat Niet'

Terug naar archief...