DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 14-07-2010
UITVAART.TV BEGRAAFT PRESENTATRICE

Wordt een overledene die is begraven opgegeten door de wormen en de maden? Welnee! Het wordt tijd dat deze fabel eindelijk eens de wereld uitgaat. Op Uitvaart.tv wordt meer uitgelegd over begraven en begraafplaatsen.


Presentatrice Femke Karel liet zich voor de camera’s van Uitvaart.tv afzakken in een graf om zelf te zien of er op die diepte wormen en maden zitten.

De komende vijf afleveringen van de voorlichtingsserie van Uitvaart.tv gaan over het thema begraven. Wordt een graf nog met een schop uitgegraven? Hoe lang blijft een overledene liggen in een graf? Ligt een grafmonument los op de grond?

Wie onderhoudt oude graven? Is een kerkhof alleen voor nabestaanden of mag je er ook zomaar wandelen? Het zijn maar een paar voorbeelden van vragen die aan bod komen.

Kijk op Uitvaart.tv.

Uitvaart.tv is opgericht met als doel om de kijker/bezoeker een transparant beeld te geven van alles wat te maken heeft met het levenseinde. Met wekelijks nieuwe films en uitvaartvoorlichting series wordt het publiek geholpen bij het maken van keuzes rond het levenseinde.

Terug naar archief...