DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 10-07-2010
NU OOK GOEDKOPE UITVAARTEN IN ROTTERDAM

'Ook nu kunt u kunt u tegen een fractie van de prijs van een reguliere begrafenis begraven worden in de regio Rotterdam.' Aldus Basic Uitvaarten.


Basic Uitvaarten biedt goedkope uitvaarten aan. Het bedrijf is al enige tijd succesvol in de regio Haaglanden en gaat nu ook in de regio Rotterdam-Rijnmond goedkope uitvaarten aanbieden.

Een gemiddelde uitvaart kost in Nederland al snel meer dan 5.000 euro. Als de nabestaanden dit bedrag ineens moeten opbrengen, is dat erg veel geld. Bert Goetzee van Basic Uitvaarten: "Bij Basic Uitvaarten kost een begrafenis of crematie meestal minder dan de helft. Dit biedt uitkomst voor nabestaanden die dit bedrag niet ineens kunnen opbrengen of gewoon minder geld aan een uitvaart willen besteden."

De uitvaarten van Basic Uitvaarten zijn wel aan een aantal regels gebonden. Goetzee: "Wij bezoeken de mensen niet. Het regelen van een uitvaart vindt altijd plaats op het kantoor bij Basic Uitvaarten. Daarnaast moet het afscheid en de rouwdienst bij een aangesloten rouwcentrum plaatsvinden op een tijdstip dat past in de planning van Basic Uitvaart." En de dag voor de uitvaart dient de rekening te zijn betaald.

Basic Uitvaarten kent een tweetal basis uitvaartpakketten als uitgangspunt, die volledig volgens eigen wensen zijn aan te passen of uit te breiden. Zie voor meer informatie: www.basicuitvaarten.nl.

Terug naar archief...