DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 23-04-2010
LIVE POPMUZIEK BIJ DE UITVAART

Marcel Luntungan, uw singer-songwriter bij uitvaarten, asverstrooiingen en herdenkingen. Vanaf nu is live popmuziek bij de uitvaart voor iedereen mogelijk, laat hij ons weten.


Marcel Luntungan is in Bussum gestart met zijn bedrijf Marsmelody. Hij zingt de favoriete popmuziek van de overledene of nabestaanden en begeleidt zichzelf op akoestische gitaar. Hij meent hiermee in te spelen op de groeiende behoefte om uitvaarten persoonlijker te maken. "Een live uitvoering van ‘Tears in Heaven‘ geeft een extra dimensie aan het afscheid nemen van een dierbare."

Luntungan beschikt over een breed repertoire en eigen composities waaruit gekozen kan worden. Luntungan is voormalig finalist van de Grote Prijs van Nederland, componist van liedjes voor o.a. De Kast en Bastiaan Ragas en ondersteunde Edsilia Rombley als achtergrondzanger tijdens het Eurovisie Songfestival. Inmiddels heeft Luntungan verschillende uitvaarten en herdenkingen muzikaal begeleid.

Door zijn diensten betaalbaar te houden hoopt hij vele uitvaarten muzikaal te mogen ondersteunen. Kijk op www.marsmelody.nl voor meer informatie.

Terug naar archief...