DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 28-03-2010
DODENAKKERS.NL VERNIEUWD

De site van de Stichting Dodenakkers.nl is geheel vernieuwd. De site krijgt dagelijks enkele honderden bezoekers en is vooral dynamischer geworden.


De oude site, negen jaar geleden opgericht, voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen, het werd tijd voor een meer dynamische website, met meer gebruiksgemak en een beter overzicht.

De basisstructuur van de website is intact gebleven. De website is verdeeld in een vijftal hoofdonderwerpen: Artikelen, Begraafplaatsen, Beroemde graven, GrafpoŽzie en Oorlog. Deze onderwerpen worden ondersteund door bekende subonderdelen als Symboliek en Termen en Begrippen. Ook zijn er nieuwe onderdelen te vinden als Funerair Nieuws en is er de mogelijkheid om tal van korte items uit de nieuwsbrieven nog eens terug te lezen. Daarnaast is het nu mogelijk om te zoeken in de ruim 500 artikelen die de site op dit moment telt.

www.dodenakkers.nl

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.