DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 06-03-2010
CONDOLEANCE.NL VERNIEUWD

De goed bezochte site Condoleance.nl opnieuw gelanceerd en geheel vernieuwd. De site heeft een andere vormgeving en biedt tal van nieuwe mogelijkheden.


Zo is het nu, op veler verzoek mogelijk, een 'echt' boekje te laten printen van een online condoleanceregister, inclusief condoleanceberichten, foto's et cetera. Exploitant Uitvaart.Com is hiervoor een samenwerking aangegaan met Hollandridderkerk, een Printing on Demand specialist.

Ook biedt Condoleance een widget, een klein programmaatje dat mensen kunnen toevoegen aan hun eigen weblog of homepage. En kent Condoleance.nl een integratie met populaire sociale netwerken als Twitter, Hyves, Facebook en Google Buzz. Met 1 druk op de knop kan men vrienden en followers op deze netwerken wijzen op een aangemaakt condoleanceregister.

En voor de 'echte fan' die elk moment op de hoogte wil zijn van nieuwe sterfgevallen (zijn die er dan?) biedt Condoleance.nl de mogelijkheid u op de hoogte te houden van het verschijnen van nieuwe nationale condoleanceregisters, via een sms dienst. Daarnaast is er ook een mobiele variant van Condoleance.nl, te vinden op het (mobiele) internetadres Condoleance.mobi. Want, zo zegt Uitvaart.Com, steeds meer gebruikers van Condoleance.nl gaven aan altijd in de gelegenheid te willen zijn om te condoleren. Ook wanneer men in de trein zit. Met de mobiele site kunnen mensen direct uiting geven aan hun medeleven via internet op hun mobiele telefoon.

www.condoleance.nl

Terug naar archief...