DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 07-06-2010
YARDEN PRIJS 2010

Yarden reikt elke twee jaar een beloning van 25.000,- uit aan een initiatiefnemer die een opvallende bijdrage heeft geleverd aan de bewustwording rond het levenseinde. Iedereen, die op het gebied van uitvaart en/of levenseinde een bijzondere actie heeft ondernomen met een grote impact voor de maatschappij, kan zich hiervoor opgeven. De winnaar wordt in het najaar van 2010 bekend gemaakt.


Je komt in aanmerking als je actief bent op het gebied van uitvaart of levenseinde en een afgerond initiatief hebt op dit gebied. Zoals een onderzoek, een project, een product, een kunstuiting, voorlichtingsmateriaal of een symposium. Inzendingen moeten vr 1 augustus naar Yarden worden gestuurd. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en kiest vervolgens de winnaar. Om in aanmerking te komen voor de prijs, wordt uw initiatief beoordeeld op een aantal criteria. Kijk hiervoor op www.yarden.nl (klik op 'Vereniging' en 'Yarden Prijs en Stimulans'.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.