DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 23-12-2009
ONLINE UITVAARTWINKEL

Monuta uitvaartverzekering is een online uitvaartwinkel begonnen. Sieraden, urnen, engelen, fotolijsten, bloemen en planten, allerlei producten om de herinnering levend te houden zijn er te koop.


"Vanuit onze jarenlange ervaring als uitvaartverzorger weten we hoe belangrijk een mooie en persoonlijke herinnering is na een overlijden," aldus Sandra Koopman, business manager online bij Monuta. "Wij willen mensen ook via internet kunnen informeren over alle mogelijkheden. Daarom zijn wij gestart met uitvaartwinkel.nl. Wij zien de webwinkel als een verbreding van onze dienstverlening voor onze klanten, maar ook voor niet-klanten. Wij willen hen op ideeŽn brengen en laten zien wat er allemaal mogelijk is om de herinnering aan een overleden dierbare levend te houden. Aan uitvaartwinkel.nl worden volgend jaar nieuwe producten toegevoegd, zodat het aanbod nog gevarieerder wordt."

Monuta werkt samen met uitvaartgeschenk.nl, wat al langer bestaat. De beide webwinkels vormen een aanvulling op elkaar. Uitvaartwinkel.nl richt zich op producten die een herinnering creŽren na de uitvaart, terwijl uitvaartgeschenk.nl staat voor het concept om mensen bij een uitvaart iets tastbaars mee te geven.

Terug naar archief...