DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 08-07-2009
MICHAEL JACKSON HOORT OP FOREST LAWN

Michael Jackson wordt toch niet begraven op begraafplaats Forest Lawn in Los Angeles, zo blijkt uit de laatste berichten. Jammer, zijn graf zou goed passen op deze typisch Amerikaanse begraafplaats met veel show en uiterlijk vertoon.


In Amerika mag een begraafplaats gerust met een pretpark vergeleken worden. De Forest Lawn Memorial-Parks, vijf begraafplaatsen in Los Angeles en omgeving, lokken bezoekers met de belofte van een onderhoudend dagje uit voor het hele gezin. De coca cola- en hamburgerstands ontbreken, het vermaak is er beschaafder dan in Seaworld, Universal Studios of Disneyland, maar amusement is het.
Lees hier het hele artikel 'Forest Lawn, een beschaafd pretpark voor een verheffend dagje uit'.

Wat er wel gaat gebeuren met het lichaam van Michael Jackson is nog onduidelijk. Wordt hij toch geplastineerd? Wordt Neverland toch een soort Graceland, met daarin ook het graf van de king of pop? Of met een gebalsemde en opgezette MJ? Alles lijkt mogelijk. De familie houdt het wel spannend.

Voor Forest lawn is het jammer dat ze Michael Jackson mislopen. Zo'n extra 'attractie' is goede reclame.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


Mike schreef op 8-7-2009:
Het klopt niet helemaal wat je zegt. Forest Lawn Glendale heeft zeker veel bekende namen alleen zijn ze verre van blij met dagjes mensen die op zoek gaan naar graven van bekende mensen.
Ik ben zelf een Michael Jackson fan en toen ik hoorde over Forest Lawn Glendale ben ik gaan zoeken naar wat voor begraafplaats het is. Het is wel toegankelijk voor mensen, maar verwacht geen plattegronden waar je naar toe moet voor een bekend persoon. Je zal zelf de route uit moeten stippelen want als je het personeel vraagt wordt je ronduit grof behandeld aangezien zij vinden dat je de rust schendt en een sensatiezoeker bent. Ook zijn er gevallen bekend dat het personeel boeken heeft afgepakt van mensen waar de graven van bekende mensen staan opschreven (schijnen ook boeken van te zijn). Ook zijn er veel gesloten gebieden met bewaking waar je alleen als familie mag komen (hier liggen dus ook veel bekende mensen).
Forest Lawn Glendale is dus verre van een ideale begraafplaats voor Michael. Neverland is waar hij hoort en waar ook de fans op een waardige en legale manier afscheid van hem kunnen nemen. Michael was dol op zijn fans en ik denk niet dat hij zou willen dat zijn rust en gedenkplaats nooit echt toegankelijk voor hen zal worden.