DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 30-06-2009
WAT GEBEURT ER MET MICHAEL?

Wat gaat er gebeuren met Michael Jackson? Wordt hij begraven, gecremeerd of geplastineerd? Niemand die het nog (precies) weet. Mocht het een publieke plechtigheid zijn dan kan het wel eens de grootste begrafenis ooit worden in de geschiedenis van de Amerikaanse showbizz, aldus de USA Today.


Er wordt gespeculeerd dat de familie Michael Jackson wil begraven op zijn voormalige landgoed Neverland. Een woordvoerder van de familie laat weten dat hij zich niet kan voorstellen dat de vele fans van Jackson zullen worden vergeten tijdens het afscheid. Ńls het een intieme ceremonie wordt, dan zal deze mogelijk op een grote schermen worden uitgezonden voor een massapubliek.

Weekly World News, 'The worldīs only reliable news', weet 'precies' hoe het gaat worden:
In zijn testament had Jackson laat weten dat hij wilde dat zijn lichaam zou worden gecremeerd en verstrooid op de maan. Maar helaas, nu het met zijn financiŽn er slechter voor blijkt te staan dan gedacht, moet er iets anders worden bedacht.
Een sobere maar respectvolle dienst zal worden gehouden in een vooraanstaand 'funeral home' in Los Angeles. Er wordt gekozen voor een gesloten kist, met een grote foto van Michael uit 1982. Op de eerste rij zitten Jacksonís ex-vrouw Lisa Marie Presley, het skelet van de Elephant Man, Bubbles 4 en Macaulay Culkin. De overgebleven leden van de Four Tops, The Temptations, Stevie Wonder, Diana Ross en de Supremes zullen allemaal optreden. Slippendragers zijn de Harlem Globetrotters, die Michael in 1978 tot erelid hebben gemaakt.

Natuurlijk gaan er ook al verhalen de ronde dat Michael Jackson zijn eigen dood heeft geŽnsceneerd, net zoals Elvis, omdat het sterrendom en de immer aanwezige fans en media hem te veel werd.

Nog begin dit jaar beweerde Gunther von Hagens dat Michael Jackson na zijn dood geplastineerd wil worden en dat een medewerker van de popster contact met hem had opgenomen.

Terug naar archief...