DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 18-06-2009
ZELF ONLINE BIDPRENTJE MAKEN

Vorig jaar won Saskia Koffijberg de International Funeral Award 2008 met haar moderne bidprentjes. Eigenlijk dekt het woord bidprentje de lading niet. Het is een tastbare herinnering om mee te geven aan genodigden bij een uitvaart. De vormgeving en de toepassing van beeld is eigen en stijlvol.


Om haar bidprentjes voor iedereen snel toegankelijk te maken heeft Koffijberg een on-line bestelprogramma laten ontwikkelen. Hiermee kun je zelf kiezen uit bestaand beeldmateriaal, maar ook eigen fotoís (die aan een bepaalse resolutie grootte voldoen) uploaden.

Daarnaast kunnen er teksten worden ingetypt en aanwijzigen meegegeven. Met al deze ĎingrediŽntení maakt Saskia Koffijberg een geheel. De familie ontvangt een mailtje met daarin de opzet van het bidprentje. Na akkoord gaat de drukker er mee aan de slag en worden de bidprentjes met de mapjes of enveloppen toegestuurd. De familie vouwt het geheel zelf in elkaar.

Spoedbestellingen kunnen ook, eventueel door van een koerier gebruik te maken. Uiteraard worden er dan extra kosten berekend.

Voor meer informatie: www.striktpersoonlijk.com.

Terug naar archief...