DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 15-06-2009
BALLONNEN OP VADERDAG

Op Vaderdag, zondag 21 juni, kunnen nabestaanden op Crematorium en Begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk ballonnen oplaten ter nagedachtenis aan een overleden vader.


Eikelenburg wil niet alleen begraven of cremeren maar nabestaanden ook steun bieden. Van 11.00 uur tot 16.00 uur is er de mogelijkheid ballonnen met een persoonlijke boodschap op te laten.

Jans Springer van Eikenelburg: 'Tijdens ons Herdenkingsconcert op Moederdag afgelopen mei hebben nabestaanden voor het eerst ballonnen met een persoonlijke boodschap opgelaten. Bezoekers reageerden heel positief op deze manier van herdenken. Daarom hebben we besloten om dit ook op Vaderdag te doen. Dit soort bijzondere dagen zijn vaak moeilijk voor mensen die hun partner, ouders en/of grootouders moeten missen. Met het oplaten van ballonnen met een boodschap willen we nabestaanden het gemis een ‘plekje geven’."

Gedurende de dag is het Grand café geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang en ballonnen oplaten is kosteloos. Adres: Eikelenburglaan 7, Rijswijk.

Terug naar archief...