DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 14-05-2009
ZATERDAG NIETS TE DOEN?

Aanstaande zaterdag (16 mei) niets te doen? Ga naar de 'Lotgenoten in verlies' dag in Zwolle of de open dag in het Crematorium van Alphen aan den Rijn.


Op de 'Lotgenoten in verlies' dag kunnen we terecht voor alle vragen over verlies, uitvaart en rouwverwerking. Diverse professionelen in de (uitvaart)zorg hebben een stand. De dag wordt ons aangeboden door het bureau 'Werken aan verlies'. Hun doel: een bijdrage te leveren aan een voor zinvolle en wellicht inspirerende dag.

De dag is van 11.00 tot 16.00 uur aan de Papaverweg 65 te Zwolle. Deelnemende standhouders:
Alfa Therapie: Muziektherapie, stemvorkbehandeling en coaching, Axis Mundo: Emotie verbeelden in brons, klei, steen of kunsthars, Donata Uitvaartbegeleiding: Begeleiding uitvaartplechtigheid, In mijn Gedachten: Persoonlijke online gedenkplaats, Mare-Vieringen: Afscheid vieren vanuit uw eigen visie en Marjanne Staal: Uitvaartverzorging: Zorgzaam en zorgvuldig.

Om 12.00 uur en 15.00 uur zal door Donata Uitvaartbegeleiding een lezing worden verzorgd met als thema 'Lotgenoten in verlies'.

Ook op zaterdag 16 mei houdt Crematorium Alphen aan den Rijn
een open dag. Tussen 10.30 uur en 16.00 uur, adres: Verlengde Aarkade 22 te Alphen aan den Rijn.

Gedurende de dag kan op verschillende tijdstippen een lezing over rouwverwerking bijwonen. Tevens kan er worden deelgenomen aan rondleidingen door het crematorium en uitvaartcentrum, waarbij medewerkers uitleg geven over de verschillende ruimten zoals de aula, familiekamers, condoleanceruimte, opbaarkamers en ovenruimte. Een dragersgroep geeft een demonstratie 'Engels schouderen'.

Terug naar archief...