DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 30-01-2009
ONPERSOONLIJK MAAR GOEDKOOP

Heeft u eenvoudigweg het geld niet om een uitgebreide uitvaart te betalen. Of vindt u dat alleen het absoluut noodzakelijke nodig is voor een uitvaart, dan is Uitvaart Compact iets voor u. Snel, makkelijk en goedkoop via internet een uitvaart regelen zonder een uitvaartondernemer aan huis te krijgen.


Voorlopig kan het alleen in Amsterdam, het is een initiatief van de Amsterdamse PC Hooft Groep, verzekeraar en verzorger van uitvaarten. Het boeken van een uitvaart via internet kan voor een vaste lage prijs: een crematie kost 1800 euro, een begrafenis 1900 euro. PC Hooft Groep, die per jaar 4000 begrafenissen en crematies verzorgt, komt niet aan huis en zelfs bellen is er niet bij. Al het contact loopt via internet.

Het internetpakket bestaat onder meer uit een melding van overlijden, het overbrengen van de overledene naar het crematorium of de begraafplaats, een standaardkist van spaanplaat, een eenvoudig gedenkteken bij het graf en een digitale, zelf te verzenden rouwkaart.

De PC Hooft Groep lanceerde deze nieuwe uitvaartvorm begin december jongstleden. Ruim een maand na de lancering blijkt Uitvaart Compact zeer goed ontvangen te worden door de beoogde doelgroep.

Wie meer wil weten: www.uitvaartcompact.nl.

Terug naar archief...