donderdag 30 maart 2017
DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994

UITVAARTVERZEKERING.NL VERNIEUWD!
Vandaag is de site Uitvaartverzekering.nl opnieuw gelanceerd. De informatie op de site is aanmerkelijk uitgebreid en van een nieuw design voorzien. Deze is vereenvoudigd zodat het rust en neutraliteit uitstraalt.
Lees verder...

KLACHTEN OVER DE UITVAART
Uitvaartondernemers doen vanzelfsprekend hun best maar toch kunnen nabestaanden ontevreden zijn over de manier waarop de uitvaart verlopen is. Waar kun je dan terecht?
Lees verder...
AMC KRIJGT BIJZONDERE BEGRAAFPLAATS VOOR ONDERZOEK
Het AMC heeft een vergunning gekregen om lichamen die ter beschikking zijn gesteld aan de wetenschap, te begraven op een kleine begraafplaats op het eigen terrein. Het doel is om wetenschappelijk onderzoek te doen naar het ontbinden van lichamen. Behalve puur wetenschappelijk is deze begraafplaats van belang voor forensisch onderzoekers en bij het oplossen van ernstige misdrijven.
Lees verder...

UITVAARTONDERNEMERS VERGELIJKEN
Wie prijzen vergelijkt, kan veel geld besparen. Logisch zou je denken. Toch vergelijken maar weinigen de tarieven van uitvaartondernemers. En dat is doodzonde, want een uitvaart is toch al gauw een uitgave van enkele duizenden euro's. Daar valt dus veel geld te besparen. De site die dat mogelijk maakt is Uitvaartmarkt.nl. Hier kunt u uitvaartondernemers vergelijken op prijs èn kwaliteit!
Lees verder...

Nieuwsbrief:
Reacties:
Fabels over de dood 4
wat tedoen als je schijndood bent en de lichttunnel ziet is dat normaal of...

Weduwe zoekt weduwnaar
Zelf ben ik ook na 37 jaar mijn lieve echtgenoot kwijt binnen drie...

Kat en hond mee in graf
in america is het zelfs zo, dat als iemand overleid en de wens heeft bv de...

Op zoek naar een uitvaartverzekering? Klik hier
www.uitvaartverzekering.nl

Powered by e-Boys Internet